Cavo Tagoo Mykonos- Cool blue and golden sunshine!

This slideshow requires JavaScript.

A celestial retreat on Mykonos, Cavo Tagoo combines pristine white rooms with flashes of cool blue and golden sunshine for an unforgivably debauched vacation.

Cavo Tagoo Mykonos is an architectural gem of a hotel that is carved into a cliff side above the sea like an ancient Greek amphitheater, offering every room and suite panoramic views of the blue Aegean and spectacular sunsets on the infinite horizon.

This amazing luxury hotel, nestled by the sea just a short distance from the Chora (the town) of Mykonos, is committed to providing an unparalleled experience for each and every one of its guests. This philosophy is clearly in evidence, from the outstanding and friendly service offered by the staff to the clean lines of the award-winning architecture. The Cycladian rusticity of the minimalist décor throughout the facilities exudes a quiet tranquility designed to foster a relaxed ambiance that is in keeping with the traditional Greek island charm. This is consciously crafted luxury designed to create unforgettable experiences and treasured memories, and stems from the Cavo Tagoo Mykonos philosophy of placing the experience of the guest always first.

Cavo Tagoo Mykonos also offers world-class spa facilities, a fitness and wellness center, a 38 meter Saltwater infinity pool, a restaurant offering contemporary Mediterranean cuisine, a boutique, an Aquarium Pool Lounge Bar and a host of personal services to provide for any and every need a guest might have. And perhaps best of all the famous nightlife of the Chora is only a short walk away.

Nestled into a cliffside, the dominant external element is the natural rock which is preserved in some internal spaces as a natural decorative feature: Cavo Tagoo blends magically with its surroundings. The soft curves of the white buildings, the pebbles that cover the roofs, the wood that has been utilized with supreme skill, the stone, and bamboo; the hotel is infused with Nature. Particular attention has been given to the interior design.

The result is a stunning whitewashed effect with brilliant splashes of color and mat strokes of gold that light up the internal space. It is a masterful combination of traditional rustic elements, with modern minimalist purity.

With Gratitude T.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: